La Fiscalia demana set anys i mig de presó per a un home acusat d’apunyalar la seva parella al carrer Santa Àgata

L’Audiència de Barcelona ha jutjat Juan Ramon F.M., acusat d’intentar assassinar la seva parella al pis que compartien al carrer Santa Àgata. La Fiscalia sol·licita set anys i mig de presó per a l’home.

Els fets es remunten al 30 de gener de 2007, quan l’acusat va clavar diverses ganivetades a la seva parella, Natalia V.V. Quan va arribar la dona de la neteja, va veure a través d’una finestra el que estava succeint i va trucar a la Guàrdia Urbana. Els agents van localitzar l’imputat a un bar al costat del domicili, on es va refugiar la víctima quan va poder escapar. Natalia V.V. va ser traslladada a l’Hospital del Mar. La dona va morir al cap de tres mesos. Una de les ganivetades, segons han explicat els perits, era mortal de necessitat perquè l’hemorràgia que li va provocar es va veure agreujada per la cirrosi hepàtica que patia la dona.

En haver-se descobert que Natalia V.V. tenia un fill de 15 anys que actualment viu a un centre de menors, la Fiscalia demana, a més dels set anys i mig de presó, que Juan Ramon F.M. indemnitzi el fill de la víctima amb 30.000 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *