Mor el periodista gracienc Teodor Garriga

El periodista de Gràcia Teodor Garriga ha mort avui als noranta-nou anys a la seva casa de Teià (Maresme).

Garriga era l’actual president d’honor de Ràdio Associació de Catalunya, que cogestiona RAC1 i RAC105. De fet, el periodista havia estat director de l’emissora de 1930 a 1936.

Teodor Garriga va néixer a Gràcia l’any 1909. Al final de la Guerra Civil, el periodista va exiliar-se a França i va passar pel camp de concentració d’Argelers. Garriga va ser condecorat l’any 1984 amb la Creu de Sant Jordi.

1 thought on “Mor el periodista gracienc Teodor Garriga

  1. He tingut la sort de conèixer el Teodor, ja que era una amic del meu pare. Per a mi, que ara tinc 34 anys, és un goig haver conegut un home tan sencer, íntegre i vital com ell. Era memòria pura, la manegava amb destresa i ironia, un pou d’experiències d’una època que ja comença a quedar lluny, encara que de fet sigui tan a la vora… Una gran persona, amb uns valors i uns ideals que van forjar la seva existència: Catalunya, la ràdio, la llibertat. Malgrat l’edat, la fatiga que des de feia algun temps tenia de viure, ha estat una notícia molt trista, i sé que molts l’hem plorat sincerament. Descansa en pau, amic Teodor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *