Comencen les obres de millora de les voreres i el clavegueram

Els treballs per renovar i millorar les voreres dels carrers Encarnació i Manrique de Lara comencen aquest dilluns 29 de setembre. A més, a Manrique de Lara es renovarà el paviment de la calçada. Es preveu que la durada d’aquestes obres sigui aproximadament de tres mesos. D’altra banda, el carrer Sors, entre Cardener i Balcells, estarà tallat del 30 de setembre al 15 d’octubre per dur a terme la millora del clavegueram. La segona fase d’aquesta actuació s’engegarà el 16 d’octubre, quan es faran els treballs en el tram que va del carrer Balcells a Argentona.
Aquestes actuacions entren dins del pla anunciat per l’Ajuntament de millores als carrers per facilitar la mobilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *