Guillem Espriu s’enfronta al PP pel Correllengua

La comissió de Presidència, Territori i Funció Pública de l’Ajuntament de Barcelona va viure dimecres al matí una picabaralla inusual en defensa de la llengua protagonitzada pel regidor del districte, Guillem Espriu, en resposta a una nova maniobra del Partit Popular per retallar suports a una iniciativa catalanista. El prec dels populars, expressat per la regidora i representant del PP a la comissió de Presidència, Maria Ángels Esteller, plantejava un rebuig obert al manifest de caire independentista que es va llegir a la festa celebrada a la plaça Rius i Taulet i que també es va aprovar per majoria en l’últim ple del districte, amb el vot en contra del PP. Segons fonts coneixedores del contingut de la reunió, Espriu va fer una “resposta contundent” a favor d’actes com el del Correllengua, que reivindiquen “la plena normalització de la llengua”.

1 thought on “Guillem Espriu s’enfronta al PP pel Correllengua

  1. El correllengua consisteix en córrer de manera esbojarrada sense destí fixe mentre parles en català a tort i a dret?

    Evidentemt, el de dalt és una broma però Penseu veritablement que cal malbaratar recursos públics en pintoresques accions “nacionalitzadores” d’aquest tipus? Què pensaríeu si algú organitza quelcom anomenat “correcastellano”?

    Treieu-vos ja les xiruques, si us plau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *