L’Ajuntament paga a una constructora el triple del valor d’una finca de Vallcarca

Una operació immobiliària dins de la reforma de Vallcarca ha permès a una constructora filial de Núñez y Navarro obtenir un benefici de prop de tres milions d’euros pagats per l’Ajuntament, en comprar l’any 2003 una finca afectada pel Pla General Metropolità per un total de 1.202.024 euros i ara rebre, per expropiació, 4.056.300 euros del consistori.

L’Ajuntament de Barcelona, segons els documents als quals ha tingut accés L’Independent, ha expropiat una finca del carrer Gustavo Adolfo Bécquer número 7-23 per la quantitat de 4.056.300 euros a Marial S.A., una de les empreses filials de la constructora Núñez y Navarro. Marial S.A. havia adquirit aquesta finca l’1 d’agost de 2003 per la quantitat d’1.202.024 euros, sabent que estava afectada pel Pla General Metropolità. En aquesta operació, la immobiliària ha tret un benefici de 2.854.275 euros.

L’exercici, segons les fonts jurídiques consultades, en cap cas és il.legal ja que el preu el fixa una junta arbitral però els veïns afectats han assegurat que l’operació és “immoral” i que es pot parlar d’“estafa immobiliària”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *