La divisió veïnal per Lesseps es tradueix en dues entitats noves

La divisió veïnal per les obres de la plaça Lesseps han donat vida a dues entitats de veïns i veïnes, derivades de dues formes d’entendre l’espai. La plataforma Una altra plaça Lesseps és possible es dissoldrà un cop estigui enllestit l’espai i es transformarà en el grup d’Amics i Amigues de Lesseps. El col·lectiu pretén ser un dinamitzador cultural i lúdic. Entre les activitats previstes, hi ha concerts, rutes culturals i bicicletades.

D’altra banda, tal i com va avançar l’Independent, aquesta setmana s’ha constituït l’Associació de Veïns i Comerciants de la plaça Lesseps, sorgida del desencís per la reforma de l’espai. El col·lectiu actuarà com a interlocutor amb l’administració sobre totes aquelles qüestions que afectin a la plaça i també organitzarà activitats. L’associació pretén aglutinar el major nombre de veïns i comerciants.

4 thoughts on “La divisió veïnal per Lesseps es tradueix en dues entitats noves

  1. Aquesta plaça és un nyap! Ara, aquestes associacions ja no poden fer res de res. Per què no es va fer abans? Per què no es va seguir el desenvolupament del projecte? Ens han pres el pèl.

  2. Posa-hi un ajuntament que es deleix per ser el més modern, el mes gran, el mes car,,… i al final el més ignorant, uns veïns poc entrenats en la discussió sobre plànols (als que exculpo absolutament, doncs no es la seva professió) i un arquitecte que tant sols s’entén a si maiteix (o no) i vet aquí el resultat!

    Estic molt interessada en formar part de la nova associació CONTRA l’actual projecte de Lesseps. Hauriem d’aconseguir que treguessin aquests ferros, doncs son espantosos. Ara l’ajuntament no ens pot fer cas, perque té les obres adjudicades i ha d’acabar el projecte i inaugurar-lo per salvar la seva “dignitat”. Nosaltres, per no tenir que conviure per sempre amb aquesta andròmina, ens hem d’organitzar per fer veure que tot plegat es un disbarat que s’ha de corregir retirant aquests elements tant agressius i crear un espai mes proper i amistós.

  3. Molt encertada Mercè. Hauríem de corregir l’error d’alguna manera. Caldria fer seure als representants de l’Ajuntament i l’arquitecte per explicar-los-hi què pensem. No es tracta de tornar-ho a aixecar tot però sí de fer les millores que siguin possibles.

  4. L’Ajuntament de BCN, es mereix que els veïns de Gracia demanem l’independencia municipal. Tan i tan tri o bi-partit amb ERC. Que’n aprenguin. Estem farts de nyaps i macolinades vanguardistes!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *