El rellotge del campanar se suma a l’apagada contra l’escalfament global

De les 19.50 a les 20 hores, el rellotge del campanar de la plaça de la Vila va apagar els llums ahir dimecres per sumar-se a la campanya global Dóna-li un respir al planeta. La proposta, originada a Colòmbia, pretenia que arreu del món s’apaguessin tots els llums durant deu minuts per evidenciar un estalvi d’energia i simbolitzar una aturada de l’escalfament global.

Aquesta acció va coincidir amb la celebració del Consell de Medi Ambient i Sostenibilitat del Districte.

1 thought on “El rellotge del campanar se suma a l’apagada contra l’escalfament global

  1. El Centre- Centre Moral Instructiu de Gràcia, el proper dia 2 de febrer celebra el seu 140 aniversari, hi haura inaguració exposicio Or i Flama, revista de l’entitat al llarg del temps, pastis aniversari i cava, tambe es presentaren diferents canvis, i un espai wifi obert al soci i amics del Centre.
    El proper dia de febrer celebraren la festa institucional. Gaudiu del nostre aniversari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *