Can Quimet, el bar de les guitarres, tanca les portes aquest diumenge

L’històric bar de la Rambla del Prat, situat al número 9 i conegut popularment com ‘el bar de les guitarres’, baixarà definitivament la persiana demà diumenge, 70 anys després de la seva obertura. Segons ha pogut saber L’Independent.cat, el motiu del tancament és la pujada desmesurada del preu del lloguer que demana el propietari del local. Dilluns haurà desaparegut, doncs, un dels indrets més entranyables de la Vila on any rere any han passat artistes de tota mena i han improvisat concerts amb les desenes de guitarres que hi ha penjades i que tothom pot fer servir. Peret, Los Manolos o Núria Feliu són alguns dels noms que han deixat empremta en aquest local tocat de mort per l’especulació immobiliària. Diumenge amics i clients habituals del bar tocaran els darrers acords d’una cançó que va començar als anys trenta del segle XX.

1 thought on “Can Quimet, el bar de les guitarres, tanca les portes aquest diumenge

 1. És una llàstima que un lloc tan entranyable hagi tancat per sempre.
  Jo hi havia anat algunes vegadas, pero el meu germà, que ara té
  73 anys va aprendre a tocar la guitarra alli dins i acostumava a anar-hi amb la que llavors era la seva novia.
  Encara te fotos precioses penjades a casa
  Hi havia un caliu que no es fàcil tenir en un altre lloc.
  Aquests locals no haurien de morir mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *