Entitats socials convoquen un acte als Jardinets a favor de la llengua catalana

bus2

Una desena d’entitats, entre elles la Comissió de la Dignitat, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, l’Associació d’Actors i Directors de la Llengua Catalana, Òmnium Cultural i Sobirania i Progrés, celebraran el proper 19 d’abril un acte als Jardinets de Gràcia per rebutjar la “contínua agressió al català”. La trobada coincideix amb el 70è aniversari de l’entrada de les tropes franquistes a Catalunya.

En l’acte es llegiran textos satírics contra el dictador, de Joan Brossa, Salvador Espriu i Josep Maria de Sagarra, entre d’altres. Escriptors com Ignasi Riera i Jordi Coca i l’actriu Carme Sansa ja han confirmat la seva assistència a l’acte.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *