El CN Catalunya es reafirma com l’equip revelació de final de temporada

L’equip masculí de waterpolo del CN Catalunya ha sumat aquest cap de setmana la cinquena victòria consecutiva davant l’Olot (13 a 5) convertint-se en l’únic conjunt de la lliga que ha guanyat tots els partits des de la jornada 17. D’aquesta manera l’equip entrenat per Tato García és el conjunt revelació de la recta final de lliga, cosa que els ha assentat al bell mig de la classificació. Actualment són setens, empatats a punts amb el CN Metropole, que ocupa la sisena plaça. Quan només queda una jornada per acabar la competició (els graciencs s’enfrontaran a l’Horta aquest proper dissabte), la valoració de la temporada és molt positiva per un CN Catalunya que tot just s’ha estrenat aquest any a la primera divisió estatal procedent de la categoria inferior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *