Els Castellers consoliden el 4 de 7 amb agulla en la Diada de la Independència

web12Els Castellers de la Vila de Gràcia van aconseguir carregar i descarregar el 3 de 7, el 4 de 7 amb agulla, el 4 de 7 i el pilar de 5 ahir en la Diada de la Independència, amb la presència dels Minyons de Terrassa i la Colla Jove Xiquets de Tarragona com a colles convidades.

Els de la camisa blava també van participar en l’acte de descoberta de la placa en homenatge al desaparegut conseller de cultura Albert Musons al portal de la casa on vivia, al carrer Sant Lluís. La colla gracienca també va ser l’encarregada de descobrir la cortineta que tapava la nova placa de la plaça Vila de Gràcia, que ahir estrenava el canvi de nom.

La propera actuació dels blaus serà el dia 10 de maig, data en què commemoren el dotzè aniversari de la colla i han convidat als Xiquets de Reus i als Xiquets de Tarragona.

Foto: Javi Soria

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *