Fernández Díaz demana explicacions a l’Ajuntament per l’acte ’70 anys contra el català’

El president del grup popular a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha demanat explicacions al consistori per la celebració de l’acte 70 anys contra el català als Jardinets de Gràcia ahir diumenge.

“No té cap sentit que l’Ajuntament doni suport a una manifestació amb reivindicacions sobre la commemoració de 70 anys contra el català“, ha dit. Fernández Díaz ha lamentat que “el govern municipal no hagi informat als grups sobre la celebració i suport a aquesta manifestació”.

Per al popular, “aquest acte pretén excloure el castellà de la vida pública de Catalunya, promovent a la seva vegada comportaments autoritaris i restrictius de la llibertat” i subratlla que “no té lògica comparar els 30 anys de la democràcia i relacionar-ho amb els 40 anys del franquisme”.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *