Important pas del SaFa cap a la permanència

L’equip masculí del SaFa Claror ha donat aquest cap de setmana un pas molt important per assegurar-se la permanència al grup 2 de Copa Catalunya, la màxima competició del bàsquet català. I ho ha fet donant una agradable sorpresa als seguidors guanyant el Reus, un equip que no perdia des de feia 10 jornades. Els graciencs van completar un partit gairebé perfecte i van guanyar cada parcial deixant als d’El Baix Camp fora de l’enfrontament ja a la mitja part quan els locals guanyaven per una diferència de 18 punts (57 a 39). El resultat final, 98 a 67, és el resum numèric d’un partit que deixa als de la Vila fora de la promoció de permanència i en una bona posició per afrontar les darreres tres jornades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *