CiU denuncia la manca d’interès d’Hereu perquè la parada de la L9 es digui ‘La Salut-Park Güell’

El grup municipal de CiU a Barcelona ha denunciat que l’Ajuntament ja no té interès en defensar que la parada de la línia 9 de metro ‘Muntanya’ es passi a dir ‘La Salut-Park Güell’ com ha demanat el Districte de Gràcia. La regidora de CiU adscrita a Gràcia, Francina Vila, ha recordat que la petició de canvi de nom es va aprovar al plenari del districte per unanimitat però que el tripartit ja ho ha rebutjat al Parlament i “ara el PSC i ICV en donen llargues a l’Ajuntament”.

A  parer  de  Vila, “una vegada més es mostra la incongruència del PSC,  que  vota  en  un  sentit  diferent  en  funció  del fòrum o instància on ha de posicionar-se”. La regidora de CiU creu que “no hi  ha  interès  per  part  del  Govern  municipal  en defensar la voluntat dels veïns i veïnes del barri de La Salut, i la voluntat, recollida unànimement al plenari del Districte de Gràcia”.

Francina  Vila ha explicat que “el nom de les parades de metro han d’estar  vinculades a l’entorn i a la identitat de l’indret on van ubicades”,  i  ha advertit que “des de CiU seguirem la decisió que prengui  la  Comissió  del  Nomenclàtor  de  l’ATM  per tal que es compleixin els interessos dels veïns de Gràcia i La Salut”

, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *