‘Estat de Gràcia’ inicia una ofensiva musical al KGB el 25 d’abril

“Queda així instaurat, per llibertari decret, l’Estat de Gràcia”. Amb aquesta afirmació es presenta una proposta musical a la Vila centrada en la programació de música en directe convidant al públic a descobrir grups tan locals com internacionals que defugen de tot convencionalisme. Diumenge 25 d’abril a partir de les nou del vespre Estat de Gràcia s’estrena a la sala KGB amb una triple ofensiva: Cuzo, una de les formacions més arriscades de la música barcelonina; My Disco, trio australià que arriba d’una gira de més de trenta concerts per Estats Units i es presenten a Catalunya amb un so minimalista; Scul Hazzards, del Regne Unit i amb una proposta musical de so potent i intensos directes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *