El Districte farà campanya als taxis per popularitzar la plaça de la Vila

taxi-web

El canvi de nom de la plaça Rius i Taulet per plaça de la Vila de Gràcia no serà fàcil de popularitzar. Un exemple: divendres el marbrista que havia de posar la placa en homenatge a Albert Musons havia quedat a la seu del Districte amb algú que l’acompanyaria fins al carrer Sant Lluís 62, la casa on va viure el pare de l’independentisme gracienc. El marbrista va arribar tard perquè no trobava la plaça Rius i Taulet… Només veia plaques amb el nom plaça de la Vila de Gràcia. El Districte ha començat a posar-hi remei amb l’Institut Metropolità del Taxi.

El contacte amb els taxistes, segons fonts del Districte, s’ha de concretar en una reunió imminent i ha de servir per popularitzar el nom de plaça Vila de Gràcia a través dels contactes derivats que aquest sector també té amb altres agents socials. L’Institut Metropolità del Taxi ha confirmat el contacte amb el Districte de Gràcia i s’ha avingut com a primera mesura a fer difusió del seu òrgan de comunicació oficial, Revista Taxi.

Aquestes mateixes fonts del Districte, d’altra banda, han rebutjat el cert malestar que arrosseguen alguns veïns i comerciants de la plaça pels costos de canvi de papereria i manté que tothom va ser convidat a participar en la consulta amb un bustiatge de paperetes.Contra els arguments de veïns que asseguren que els responsables municipals no van fer cap visita personalitzada al marge d’una tensa reunió, les fonts oficials mantenen que “es va passar pis per pis i local per local i tenim fins i tot la llista dels absents que no van poder ser informats”.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *