‘Pactar amb el gat’ surt a la venda al Cinemascope

pactar_con_el_gato

El film Pactar amb el gat, de Joan Marimon, surt a la venda aquesta setmana al Cinemascope, la botiga de col·leccionsime cinematogràfic al carrer La Perla.

“A una parella domina el qui estima menys”. Aquest és l’argument de partida de Pactar amb el gat, una pel·lícula rodada als terrats de Gràcia.

En el moment de l’estrena del film, Joan Marimon va explicar que “Pactar amb el gat és també el retrat d’un barri, Gràcia, a Barcelona. O de parts d’aquest. O tal vegada una visió subjectiva del barri, feta des dels pintors, videoartistes, músics i okupes . Dels seus terrats, que són com cims de muntanyes en la jungla de la ciutat. Indrets diferents en els quals canvien les regles i on tot és possible, tant l’ideal com la fantasia. Fins i tot el silenci. Júlia, la protagonista, troba allà dalt, sota la pluja, la felicitat. Igual com la seva gata Josephine, que accedeix als precs del seu pretendent, el gat borni Pompeu”.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *