El SaFa sorprèn el segon classificat, el Vila-seca, a domicili

Si el cap de setmana anterior el SaFa va sorprendre amb la seva victòria davant d’un equip que no perdia des de feia 10 jornades (el Reus), aquest dissabte el conjunt entrenat per Gabriel Payet ha sumat de nou els dos punts a la pista del segon classificat del grup 2 de Copa Catalunya, el Vila-seca. Amb el partit dominat pels locals durant la primera part, els graciencs han realitzat un darrer quart d’alt nivell amb un parcial de 19 a 32 que els ha permès remuntar el marcador i deixar-lo finalment en un 83 a 89. Aquesta victòria els assegura gairebé definitivament la permanència a la categoria, a falta de tan sols dues jornades per acabar la lliga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *