Un total de 32 so·licituds de preinscripció en primera opció per al CEIP del carrer Bailèn

El procés de preinscripció als centres escolars de la ciutat ha tancat amb un total de 32 sol·licituds en primera opció per al futur CEIP del carrer Bailèn, que aquest setembre comença a funcionar en barracons a la plaça del Poble Romaní.  Un total de set famílies han quedat fora i d’altres han triat aquest centre com a segona opció. Per això, el col·lectiu de pares i mares que va assistir a la reunió en què el Consorci d’Educació de Barcelona es va comprometre a obrir una segona línia si es donaven les condicions necessàries, esperen que finalment aquesta es pugui tirar endavant, ja que les sol·licituds han superat les 25 places d’una única línia.

Ara el col·lectiu de famílies es comença a organitzar per assegurar-se que el compromís anunciat per Manel Blasco, gerent del Consorci, tiri endavant.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *