Intermon Oxfam presenta les noves col·leccions ‘L’Àlex i en Gandhi’ i ‘Nadhari Jove’ a l’Olokuti

portadesUna trobada literària el proper dimecres 6 de maig a l’Olokuti servirà per presentar les noves col·leccions de narrativa infantil i juvenil L’Àlex i en Gandhi i Nadhari Jove, d’Intermon Oxfam. La trobada comptarà amb Jordi Serra i Fabra, autor dels dos primers títols de Nadhari Jove, i Anna Manso, la gracienca autora de la col·lecció L’Àlex i en Ghandi. També hi seran presents l’escriptor i crític especialitzat en literatura infantil i juvenil, Jesús Ballaz, i la responsable d’Intermon Oxfam Editorial, Cristina Concellón.

L’Àlex i en Gandhi és una història pensada per a un públic de 10 a 12 anys i explica la història d’Àlex, un nen que estudia en internats de diversos països i que viu diverses aventures que aborden temàtiques com el medi ambient, els drets humans, el consum responsable i la diversitat de les cultures.

Nadhari Jove és la primera col·lecció d’Intermon Oxfam pensada per a un públic jove i pretén ser una eina literària que ajudi als joves d’entre 12 i 16 anys a entendre la pluralitat.

La trobada literària començarà a les 12 hores del dimecres 6.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *