Xerrada per la llibertat política a Turquia

Sota el lema Per la llibertat política a Turquia. Prou repressió al poble kurd, l’exdiputat DEP al Parlament de Turquia i actual president de la Comissió de Relacions Exteriors al Congrés Nacional del Kurdistan, Remzi Kartal, i el director del Centre d’Informació del Kurdistan a París, Eyyup Doru, participen demà a una xerrada a l’Espai Jove de Gràcia (19 hores) per parlar sobre la situació política de Turquia i recordar fets com l’arrest per part de l’Audiència Nacional de Faruk Doru, i la detenció de 245 càrrecs electes per part del govern de Turquia.

A la xerrada també hi participen August Gil Matamala, expresident de l’Associació Europea d’Advocats Demòcrates; Quim Arrufat, coordinador de la Delegació Catalana d’Observadors a les eleccions al Kurdistan turc; Miquel Carrillo, diputat d’Esquerra al Parlament de Catalunya, membre de la delegació Catalana d’Observadors, i Anna Gabriel, en representació de la Delegació Catalana d’Observad.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *