Els botiguers surten al carrer en mig d’una crisi que retalla un 40% la venda

comerc-travessera

Més de 300 comerços surten al carrer el proper dissabte 9 de maig, en una jornada de festa que pretén apropar les botigues de Gràcia als veïns i als visitants, i activar les vendes, que durant aquest any de crisi han caigut en un 40 per cent. Els comerciants es mostren esperançats que una jornada festiva serveixi per activar el consum i ajudi els clients a deixar de banda la psicosi existent.

“Tot el que són festes donen alegria, per això som optimistes i esperem que el dia 9 fem unes bones vendes”, explica Agustí Lapiedra, president de la Federació de Comerciants, Artesans i Industrials de Gràcia. “L’any passat va funcionar molt bé. És cert, però, que el consum es pot activar per un dia i l’endemà pot tornar a baixar. Ens agrada contribuir a què, per un dia, la gent no se senti dins de la situació de psicosi que ens envolta”.

Una passarel·la de moda dels comerços creatius i de disseny de la xarxa G3 inaugura la festa el divendres 8, a plaça de la Vila de Gràcia (21 hores). Les associacions de comerciants del carrer Astúries, del portal de la Llibertat, del casc Antic, de Bailèn-Sant Antoni Maria Claret i Travessera, de la Nova Travessera, del carrer Penedès, de Vallcarca i Rodalies, de la plaça Lesseps i del carrer Verdi, i dels eixos comercials de Gracinova i Gran de Gràcia faran tot un seguit d’activitats al llarg del dia. Les botigues de Vallcarca, Nova Travessera, Casc Antic i Bailèn estaran connectades per un autobús dels anys 60 amb poetes on, amb la col·laboració de la casa Elizalde, es faran recitals del gènere.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *