Fabra i Coats, seu de L’Obrador d’estiu de la Sala Beckett

455729561_c2d586179bDesprés de tres edicions celebrant L’Obrador d’estiu de la Sala Beckett a l’Argelaguer (La Garrotxa), la trobada internacional de dramatúrgia es trasllada aquest estiu a l’antiga fàbrica de Teixits Fabra i Coats.

Del 4 a l’11 de juliol tindrà lloc el programa d’activitats de l’Obrador d’estiu, que inclou programació interna i externa. Enguany es farà un seminari avançat d’escriptura teatral al voltant del tema La fi d’Europa?, també hi haurà workshops per a actors professionals, taller mixt de dramatúrgia i actuació, laboratoris i trobades d’autors professionals de teatre.

Entre les lectures dramatitzades obertes al públic, es podrà veure Valeria y los pájaros, sota la direcció de Xavier Albertí, i El cor d’un boxejador, de Víctor Muñoz i Calafell.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *