Nexes programa un cicle de cinemafòrum sobre medi ambient i interculturalitat

L’organització Nexes ha programat per a aquest mes de maig un cicle de pel·lícules sobre temàtiques relacionades amb el medi ambient, la interculturalitat i l’economia. El primer cinemafòrum serà demà, amb la projecció de Los espigadores i la espigadora, un documental d’Agnés Varda, que acosta a l’espectador a tota aquella gent que rebusca entre les escombraries, per necessitat, per obligació o per atzar. Aquest treball qüestiona l’opulència capitalista i busca saber on van tots aquells aliments que es llencen.

Divendres 15 serà el torn de Nomadak_tx, de Raúl de la Fuente, on es barregen la música i la interculturalitat. El consum responsable és l’eix d’Endeutats, que explica com el sobreendeutament afecta la vida de quatre famílies de diferent procedència i nivell de renda. La projecció d’aquest documental serà el divendres 22 i hi serà present el seu director, Ferran Vidal. Tanca aquest cicle el passi de La Toma, d’Avi Lewis, que s’endinsa en la democràcia participativa.

Totes les projeccions comencen a les set de la tarda a l’Espai Jove de Gràcia (Gran de Gràcia, 190) i són gratuïtes

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *