Les JERC fan una acció contra la caserna de la Guàrdia Civil

jercLes Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) van fer ahir un acte de protesta davant de la caserna de la Guàrdia Civil de la Travessera de Gràcia per denunciar que “una policia militar que només té competències en matèria de fronteres a Catalunya pugui gaudir d’un espai tan gran al centre de Barcelona”. Una desena de militants de les JERC van desplegar una pancarta i van repartir pamflets en una protesta en què es va exigir que el terreny de la caserna es destini a equipaments públics com escoles o pisos de protecció oficial. L’acció s’emmarca en la campanya Que la guerra descansi en pau que les JERC han impulsat per denunciar el que consideren “excessos militaristes de l’Estat espanyol”.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *