L’exposició ‘Respirem benestar’ es podrà veure als Jardinets del 4 al 7 de juny

f24226Quin és l’estat de salut de l’aire de Barcelona i del seu entorn metropolità? Aquesta és la pregunta que pretén respondre l’exposició Respirem benestar, que s’instal·larà als Jardinets de Gràcia del 4 al 7 de juny.

La mostra està ubicada a la unitat mòbil d’educació ambiental, l’Ambibús, i consta d’onze plafons retroil·luminats, una maqueta sobre la composició de l’aire, una maqueta sobre les principals fonts emissores contaminants, i un espai sobre contaminants i partícules. Respirem benestar parla sobre la xarxa de vigilància i previsió de la contaminació atmosfèrica de Catalunya, que analitza més de 9 milions de dades a l’any; les principals fonts de contaminació, i l’objectiu d’aconseguir un ambient saludable.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *