Trets a la marxa Gràcia-Montserrat

Alguns dels participants de la marxa Gràcia-Montserrat han comunicat a la direcció de cursa, als mitjans de comunicació i també als Mossos d’Esquadra que durant la matinada de dissabte a diumenge van escoltar trets d’escopeta que presumptament provindrien d’una de les masies properes al pas de la Gràcia Montserrat. Va ser prop d’Ullastret, a escassos quilòmetres de la població d’ Olesa de Montserrat, quan, segons els testimonis presencials, es van escoltar multitud de trets a l’aire. Un dels marxadors va avisar la policia autonòmica però per un error en les coordenades no van poder acudir-hi. Si bé la direcció de cursa afirma que durant la jornada no van rebre cap avís de l’incident, aquesta setmana els Mossos d’Esquadra han estat investigant els fets. El lloc on es van escoltar els trets forma part del nou recorregut que s’ha hagut de traçar per les obres del Quart Cinturó.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *