El músic gracienc Jordi Codina porta a Terrassa ‘Tres Dramagramas’

krahnL’homenatge musical al dibuixant Fernando Krahn creat pel músic gracienc Jordi Codina arribarà a l’Auditori Municipal de Terrassa el proper 15 de juliol, dins d’un cicle de música contemporània.

Tres Dramagramas són tres peces musicals dedicades a tres històries de Krahn. Tal i com explica Codina, “aquests dibuixos em van captivar immediatament i he volgut retre homenatge a aquest ninotaire genial amb uns pentagrames molt breus que només volen ser música a la manera de divertiments simbòlics”. Codina va estrenar aquesta peça ahir al 24è Cicle de Música del segle XX-XXI a l’Ateneu Barcelonès.

Jordi Codina va fer els seus estudis musicals al Conservatori Superior de Música de Barcelona, on va estudiar guitarra amb el mestre Gracià Tarragó. Des del 1972 és professor de guitarra en aquest centre. És membre de l’Associació Catalana de Compositors i les seves obres s’han interpretat a Espanya, Portugal, França, Bulgària, Grècia, Estats Units, Canadà, Panamà, la Xina i el Japó.

Foto: Javi Soria

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *