El preu de venda dels pisos cau per sobre del 10% en un any

La variació anual del preu dels pisos està per sobre del 10 per cent als diferents barris de Gràcia, segons l’estudi immobiliari de Fotocasa. A la zona de la Vila de Gràcia la caiguda registrada és del 14,3%.  Respecte el mes passat el preu ha baixat un 3,2% i respecte al darrer trimestre és un 6,9% inferior. Ara el metre quadrat val 4.455 euros.

A Vallcarca la caiguda és superior respecte a la Vila. Si es compara el preu del metre quadrat d’un pis de compra a Vallcarca amb el preu que tenia al maig de 2008, és un 17,5 % inferior. Respecte el darrer trimestre la variació és del 10% i respecte al mes passat és del 3,1%.

Comprar un pis avui a La Salut és un 13,8% més barat que l’any passat i el metre quadrat se situa ara en els 4.082 euros.

, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *