El Consell de la Joventut organitza la ‘Setmana contra la crisi’

Amb l’objectiu de donar la paraula a les associacions juvenils, el Consell de la Joventut de Barcelona organitza de dimecres fins divendres la Setmana contra la crisi. Amb aquestes jornades es vol evidenciar que els i les joves són un dels sectors de la població que estan sortint més perjudicats per l’actual situació econòmica i reclamar que la crisi no l’han de pagar els jvoes.

La Setmana contra la crisi inclou dos debats que tindran lloc a l’Espai Jove de Gràcia. El primer Joves i crisi se celebrarà dimecres 17 a les set de la tarda. La taula està organitzada per entitats sindicals que formen part del CJB. Hi haurà també una ponència sobre la recessió econòmica per donar peu al debat. Les nous organitzacions polítiques juvenils que formen part del CJB opinaran sobre la crisi el dijous 18, en una taula rodona que televisarà en directe a BTV. Les jornades tancaran divendres 19 amb una acció reivindicativa que es desplaçarà a la plaça Sant Jaume a les onze del matí. Un cop allà es llegirà un manifest extret en el marc de la setmana.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *