El SaFa Claror de bàsquet desapareix

El màxim representant del bàsquet gracienc, el SaFa Claror, ha dissolt l’equip sènior masculí i, hores d’ara, el més probable és que la temporada que ve no competeixi ni en categories inferiors. La situació neix d’una disputa entre jugadors i club en base a les quotes de socis que els integrants de l’equip han de pagar. Membres de l’equip han coincidit que si bé accepten no cobrar, com passa en d’altres conjunts de la mateixa categoria, el que no entenen és com el club els vol cobrar una quota anual, que la majoria han deixat de pagar durant aquesta temporada. Els responsables esportius del club s’han reunit amb els jugadors per reclamar el deute i per la manca d’acord, els jugadors han decidit abandonar l’equip. Només Bernat Devant, de 19 anys i que porta 13 competint al club, resta a l’espera de saber si es farà un equip, però fins i tot el mateix jugador ho veu “negre”. La situació actual, doncs, és d’un equip fantasma que només compta amb un jugador i que ni tan sols té entrenador. De moment, la voluntat del club és renunciar a la categoria actual, Copa Catalunya, i trobar un lloc a Primer Catalana. L’exentrenador del conjunt, Gabriel Payet, després de ser consultat per l’independent.cat, ha afirmat que no tenint a 15 juny més que un jugador disponible “és impossible que el SaFa competeixi a Primera Catalana l’any vinent, i si ho fes en d’altres categories, jugaria sota mínims”. Amb tot, Gràcia perd l’únic equip de bàsquet situat al més alt nivell de competició en l’àmbit català.  

1 thought on “El SaFa Claror de bàsquet desapareix

  1. Avans, quan erem ciutadans humils, podiem mantenir el Teatreneu, la violeta, etc. etc. i ara que som consumidors pretenciosos, anem tancant el que ha fet viure el teixit social tant interessant de Gràcia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *