Arrenca la V Mostra del Llibre Anarquista

Gràcia és enguany l’escenari de la V Mostra del Llibre Anarquista. Miquel Amorós present aquest vespre el llibre José Pellicer, el anarquista íntegro al CSO Tercer Assalt, al carrer Cambrils. El mateix centre acull demà dimecres un debat sobre migració i repressió que comptarà amb Eduardo Romero, autor de Relatos de racismo y represión, i membres del Col·lectiu Tekedasdondekiras.

A La Quimera, del carrer Verdi, Gil i Manel Aisa parlaran sobre la seva obra Francesc Ferrer i Guardia aquest dijous. La plaça del Diamant es convertirà al llarg del cap de setmana en l’escenari central d’aquesta mostra. Dissabte hi haurà la presentació del periòdic El rapto, així com una xerrada sobre la història de l’okupació, un taller d’enquadernació i un debat sobre el sistema capitalista. L’endemà també hi haurà presentacions de llibres i es parlarà sobre la relació entre les biblioteques i l’anarquisme.

, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *