El 25è mercat d’intercanvi es fa finalment a la plaça del Sol

Malgrat l’espai tradicional on es realitza trimestralment el mercat d’intercanvi de Gràcia és la plaça de la Virreina, la coincidència amb una altra activitat ha fet que finalment se celebri a la plaça del Sol, mantenint dia i horaris. Així, la 25ena edició del mercat de Xaingra, juntament amb el setè aniversari de l’Ateneu Rosa de Foc, es farà dissabte 20 a partir de les onze del matí fins al vespre.

Al migdia es farà una ruta anarquista per Gràcia a càrrec de Turisme Tàctic.  Un grup de nens i nenes de Madagascar del projecte La Casa del Agua de Coco de Granada oferirà un concert de música gospel a les 14 hores. L’activista Enric Duran, el Robin Hood de la plaça del Sol, farà una xerrada sobre com viure sense capitalisme. A partir de les 18.30 hores hi haurà actuacions musicals que centren part de l’aniversari de l’Ateneu Rosa de Foc amb la participació d’Arte Que Parte, conjunt de música flamenca; Renacientes, grup colombià de hip hop, i Brincadeira, conjunt de percussió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *