Prop de 400 treballadors de Parcs i Jardins es manifesten per l’incompliment del conveni laboral

parcsredPer la defensa del servei públic i la contractació de personal. Sota aquest lema, prop de 400 treballadors de Parcs i Jardins s’han manifestat aquest matí pels carrers de Gràcia per reivindicar el compliment del conveni signat. Els manifestants han sortit de la seu de Medi Ambient, a Torrent de l’Olla amb Sant Salvador, i han baixat fins a la plaça Sant Jaume

Toni Cano, membre del comitè de vaga, explica que “l’Institut Municipal de Parcs i Jardins signa acords que s’incompleixen de forma sistemàtica, com és el cas de la contractació”. Segons denuncien, “encara hi ha persones esperant a ocupar el seu lloc de treball fix de l’última oferta pública que es va fer al 2008, mentre que hi ha unes 50 persones, la majoria tècnics, que estan treballant a l’Institut sense haver superat cap procés de selecció de personal”.

Cano també denuncia que l’Institut no tingui previst contractar treballadors durant les vacances, quan hi ha un 33 per cent menys de la plantilla i és una de les èpoques en què hi ha més feina.

A les octavetes que han repartit durant la marxa s’hi critica “la privatització de serveis propis de Parcs i Jardins sense justificació, la no normalització del sistema retributiu i el bloqueig de qualsevol possible diàleg per donar sortida a l’incompliment del conveni”.

Foto: Javi Soria

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *