El Camp d’en Grassot celebra la seva Festa Major

Cartel festes barri 09_v1.aiEl programa d’actes de Festa Major a Camp d’en Grassot ha començat avui amb la inauguració de dues exposicions al centre cívic La Sedeta  i un ball organitzat per l’associació de pensionistes i jubilats. El tret de sortida oficial es donarà demà amb el pregó a càrrec d’un veí reconegut. A la nit hi haurà havaneres pel grup Mar i Vent i un concert de rock a càrrec de Cuzo.

Els comerciants de la Nova Travessera faran una mostra d’art al carrer dissabte al matí, mentre que el poliesportiu Claror acollirà el 3×3 de bàsquet. Al migdia els veïns podran sumar-se a la sardinada popular. A la tarda hi haurà concerts i activitats per als més menuts.

La colla castellera local descarregarà els seus castells acompanyada dels Sagals d’Osona i els Xics de Granollers diumenge al migdia. Al matí es farà una visita guiada pel Camp d’en Grassot, de la mà de l’arquitecte Antoni González Moreno-Navarro i al llarg de dia es podran veure exhibicions de balls. Tot i que a la nit esclatarà la traca de final de festa, dilluns i dimarts es faran dues activitats més al centre cívic La Sedeta que s’emmarquen dins la celebració.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *