Serapi Soler i Bet Gàrgola tanquen el cicle ‘Música relacionada’

El cicle Música relacionada posa aquesta nit el punt i final d’aquesta segona temporada. I ho fa amb els músics Serapi Soler i Bet Gàrgola. Soler és promotor i agitador cultural, a més de fundador d’Abaixadors 10 i actualment director del cicle Cabaret Hofmann. Gàrgola forma part de projectes com Matavacas, MU, Ongo i Lilith.

L’ascensió secreta (música i psicotròpics) és el nom d’aquesta vetllada musical que comença a les 22.30 al Mi Bar, de Vallfogona. Soler i Gàrgola han rescatat de les seves discoteques particulars tot un seguit d’ingredients sonors per a una nit plena de revelacions, alteracions perceptives i dimensions alternatives.

, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *