Els Mossos detenen dos implicats en la baralla del passat dilluns a la plaça del Sol

Dos joves de nacionalitat armènia i veïns de la plaça del Sol han estat detinguts aquest diumenge pels Mossos d’Esquadra arran de la baralla en què una turista va resultar ferida lleu després que un dels joves llancés des del balcó un martell que va rebotar al terra i que, finalment, va impactar al mentó de la dona que estava asseguda a la terrassa d’un bar. A Yervard K., de 29 anys, se li imputa un delicte d’amenaces, mentre que a Edgar K., de 26 anys, se li imputa, a més d’un delicte d’amenaces, un delicte de lesions. Les detencions s’han efectuat aquest diumenge al migdia al domicili de la plaça del Sol on es trobaven els dos imputats. L’enfrontament entre els joves armenis i els llauners paquistanesos es va produir el passat dilluns 20 i ha augmentat l’alarma d’inseguretat que veïns i comerciants de la zona denuncien des de fa mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *