Els Lluïsos i Festa Major convoquen el primer concurs de Mags amateurs

La plaça del Nord es converteix aquesta Festa Major en l’espai de la màgia. A iniciativa dels Lluïsos i de la Fundació privada Festa Major es convoca el primer concurs de Mags amateurs, un certamen obert a gent de totes les edats. Fer la inscripció és gratuït, només cal omplir un full de dades i lliurar-lo abans del 14 d’agost o bé a la seu de Lluïsos o bé a la seu de la fundació. El concurs tindrà lloc el dia 16 d’agost a partir de les set de la tarda. El jurat està format per professionals de la màgia i persones vinculades a la Festa Major. Entre tots els participants, el jurat triarà tres, que actuaran el 17 d’agost a l’Espai del Nord, juntament amb el Mag Lari.

, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *