El CAP de Sanllehy aconsegueix la certificació europea ambiental

El centre d’atenció primària Sanllehy ha aconseguit, juntament amb altres 21 centres de salut, la certifiació europea EMAS de gestió ambiental i la ISO 14.001 per minimització dels impactes ambientals i millorar la recollida selectiva.

Els procediments que s’han implantat en aquest equipament faciliten la gestió acurada dels residus, minimitzen els riscos ambientals, el control del soroll que genera el centre, les emissions a l’atmosfera, l’abocament d’aigües residuals, la disminució del consum de matèries primeres i potenciar la conscienciació de professionals i usuaris en temes ambientals. L’Eco-Management and Audit Scheme (EMAS) és un sistema voluntari de gestió ambiental i difondre aquest compromís entre treballadors i usuaris.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *