Visites guiades i tertúlies, en el segon ‘Dissabte d’art’ a les galeries

PedestriansLes galeries Safia, H2O i Hartmann participen avui  en la segona edició de la iniciativa Els dissabtes d’art Barcelona. Safia, al carrer Bruniquer, obre les seves portes de les 12 a les 14 hores per fer una diàleg obert, amb aperitiu i tertúlia, amb els artistes de l’espai. Per la seva banda, Hartmann ofereix als visitants un esmorzar i una visita guiada de l’exposició Good morning, Tulipán, de l’artista gallec Héctor Francesch, que compta amb nombrosos referents al món de la publicitat, els mitjans de comunicació i les joguines. La galeria H2O està oberta d’11 a 14 hores. Els visitants poden recórrer la mostra actual Pedestrians, new street photography acompanyats de l’autor de les imatges, Bito Cels. El fotògraf, guardonat recentment amb el premi Visionats Emergent 09 a Lleida, presenta a la sala del carrer Verdi un projecte personal que intenta reinventar els tractaments clàssics de la street photography. Les imatges són de vianants al bell mig del carrer, sense retocs, amb la il·luminació del moment i aprofitant totes les possibilitats tècniques. Des de l’associació de galeries ArtBarcelona, es valora que la primera edició dels Dissabtes d’art celebrada a l’octubre va atraure el públic habitual. Per això, confien que aquesta segona jornada serveixi per al seu objectiu, convertir l’art en una altra proposta d’oci.

Foto: Bito Cels

, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *