El CN Catalunya viatja a Alcorcón per defensar el coliderat

L’equip sènior masculí es trasllada aquest dissabte a Alcorcón per disputar el cinquè partit de la lliga en busca de la cinquena victòria consecutiva. La setmana passada va vèncer el WP Sevilla (10 a 7) tot i que per diferència de gols va perdre el liderat a favor del WP Turia i actualment és segon amb dotze punts. Serà precisament a la propera jornada, a la piscina gracienca, quan es veuran les cares els dos equips que, fins ara, no han perdut cap punt en el que va de lliga. El rival d’aquest cap de setmana és, a priori, un equip amb el qual els graciencs no han de tenir gaires problemes ja que encara no ha sumat cap punt.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *