Illacrua celebra a Gràcia la seva majoria d’edat

18 Anys de premsa alternativa és el títol de l’exposició que commemora la majoria d’edat d’Illacrua, la publicació que durant anys ha estat un punt de referència de la premsa alternativa i d’esquerres. L’exposició es podrà veure del 20 de novembre a l’11 de desembre a l’Ateneu La Torna.

Des dels seus orígens, Illacrua ha servit per a “donar veu als col·lectius antimilitaristes, a favor de l’objecció de consciència, ecologistes, el moviment gai-lesbià, independentistes i llibertaris”, s’explica des de la secretaria de la publicació.

Durant aquests anys Illacrua s’ha encarregat de fer la crònica de la història “no oficial” del país, posant èmfasi en fets com l’Operació Garzón al 1992, la vaga general del gener del 94 o el desallotjament del cinema Princesa al 96. En els darrers temps Illacrua ha posat especial èmfasi en la reflexió entorn de temes d’actualitat com la globalització, l’ecologisme o el futbol.

La darrera novetat de la revista és la seva fusió amb la Directa. El primer número conjunt sortirà al gener del 2010 i combinarà elements d’actualitat i de reflexió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *