La situació de Líbia, a debat

Dins la Setmana Cultural Gràcia amb Líbia, la sala de plens del Districte acull avui una taula rodona sobre la situació actual i les perspectives de futur d’aquest país. En el debat hi participen el periodista de El País, Ignacio Cembrero; Griselda Mestres, llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctorant en Estudis Internacionals Mediterranis a la UAM, i Pepe Nieto Rico, coordinador de projectes de cooperació amb el Magrib, de Sodepau. L’acte comença a les 19.30 hores.

La Setmana Cultural Gràcia amb Líbia continua demà amb un cinemafòrum al centre cívic del Coll, on es passarà el film El león del desierto, i divendres amb una taula rodona sobre el paper de la dona en la societat líbia.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *