La Caldera tanca dilluns el termini de recepció per al programa de Residències

El centre de creació de dansa i arts escèniques La Caldera tancarà aquest proper dilluns el termini de recepció de projectes per al seu programa de Residències 2010. L’objectiu de la iniciativa és acollir diversos artistes de les arts escèniques d’àmbit nacional i internacional amb diferents i trajectòries, per treballar a l’espai del carrer Torrent d’en Vidalent. Enguany s’han obert dues línies de residències, una de creació/producció i l’altra de recerca/pensament.

“Hem rebut al voltant d’una quarantena de projectes”, explica Alexis Eupierre, codirector de La Caldera. Aquest és el segon any que es fa una convocatòria pública del programa. “Fins fa dues edicions, la convocatòria era tancada. Vam modificar-ho per guanyar visibilitat i obrir el ventall de possibilitats i rebre més idees, de més nivell, més variades i més interessants”. També s’ha creat una nova modalitat, la residència tècnica, per a aquells artistes que només necessitin acabar la seva proposta, als quals se’ls hi concedeix una residència d’una setmana.

Enguany, els residents a La Caldera han pogut mostrar els seus treballs en el Festival Grec. “Ha estat una experiència molt positiva que volem ampliar de cara a la propera edició, quan volem fer-la créixer i convidar a altres artistes d’arreu i fer un meeting point“, subratlla Eupierre.

La resolució del programa es donarà a conèixer la segona quinzena de desembre, quan s’atorgaran les tretze residències per al 2010.

, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *