Gràcia suma 29 obres en marxa, la majoria relatives a l’espai públic

fontGràcia té un total de 29 obres en marxa, nou a la Vila de Gràcia, nou a la Salut, cinc a Penitents-Vallcarca, quatre al Coll i dos a Gràcia Nova-Camp d’en Grassot, la major part dins de l’àmbit de l’espai públic. Aquestes són les dades que recull la nova pàgina web de l’Ajuntament en què es poden consultar totes les obres que s’estan fent a la ciutat.

Moltes obres, moltes preguntes. Aquest és el lema d’aquest nou portal que aglutina les obres que s’estan executant i on es pot consultar les incidències que se’n deriven, els terminis previstos i l’empresa encarregada. Segons aquest web, els cinc barris de Gràcia sumen un total de 29 obres. Nou són relatives a l’espai públic, vuit estan finançades pel pla Zapatero, sis són de l’àmbit de serveis urbans, quatre tenen relació amb infraestructures de transport i dues són d’equipaments i habitatges.

A Vallcarca-Penitents s’està treballant en l’arranjament dels carrers Gustavo Adolfo Bécquer i Gomis. També s’estan renovant els semàfors del passeig de la Vall d’Hebron amb Alfons Comin i Ca l’Alegre. Altra de les actuacions que apareix és l’execució de la nova biblioteca, prevista per a finals d’any, i la construcció d’un edifici al carrer Sostres. Al barri del Coll estan finalitzant les intervencions relatives a la xarxa elèctrica al Torrent del Remei. Un altre focus és el vestíbul de la parada de metro Teixonera de la línia 5 i la reurbanització de Jaume Cabrera. A la Salut, amb el cofinançament de Fons Europeu de Cohesió, s’està rehabilitant la font de Sant Salvador, al Park Güell. La col.locació de les escales mecàniques a Sant Josep de la Muntanya, els treballs a Ramiro de Maeztu, la reurbanització del carrer Repartidor, l’arranjament de Marianao i Jacint Alegre, i la instal.lació d’una escala d’emergències a l’Hospital de l’Esperança fan el total de les nou obres del barri. La Vila de Gràcia també n’aglutina nou, entre elles, les actuacions a les superilles. Gràcia Nova-Camp d’en Grassot és el barri amb menys treballs en actiu, només dos, al carrer d’Amunt i al passatge Alió.

, , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *