La projecció de ‘Te doy mis ojos’ i un grafit gegant, per denunciar la violència masclista

tedoymisojosEl Consell de la Joventut de Barcelona inicia aquest vespre a l’espai jove La Fonta un cicle de cinefòrums sobre qüestions de gènere amb la projecció del film d’Iciar Bollaín, Te doy mis ojos. A continuació es farà un debat sobre la pel·lícula i la problemàtica que reflecteix, que estarà moderat per la Plataforma Unitària Contra la Violència de Gènere. El passi comença a les set de la tarda.

D’altra banda, el Punt d’Informació i Atenció a les Dones ha organitzat la pintada d’un grafit gegant amb motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista. L’acte tindrà lloc demà a partir del migdia a la plaça de la Sedeta. El PIAD convida a tothom que hi vulgui a participar, tot i que la pintada està pensada especialment per als joves.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *