La Lliga Reumatològica opta al Premi Voluntariat 2009 atorgat per votació popular

La Lliga Reumatològica Catalana, la seu de la qual està situada al carrer Llibertat 48, ha quedat entre les finalistes de la dissetena edició del Premi Voluntariat 2009 en l’apartat de votació popular que dóna la Secretaria d’Acció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya. Els vots d’aquest premi es fan a través d’internet (www.premis.voluntariat.org) i el termini per efectuar-los s’acaba aquesta mateixa nit. El premi de votació popular compta amb una dotació econòmica de 6.000 euros i el resultat final de la votació es donarà a conèixer en les properes setmanes. El projecte de Minyons Escoltes i Guies és qui, hores d’ara, té més percentatge de vots amb un 19,62 per cent.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *