Gràcia encén avui els seus llums de Nadal

Els carrers de Gràcia s’il·luminaran a partir d’avui a les 18.10 amb els llums de Nadal. La il·luminació estarà oberta de diumenge a dijous de 18.10 a 22 hores i els divendres i dissabtes de 18.10 fins a la mitjanit. Enguany, se suma un element molt nostrat a la il·luminació tradicional, el Galet de Nadal, una peça de dos metres d’alçada que està fixat a terra i que té llum interior. Aquests galets gegants es podran veure encesos des d’aquest vespre a la plaça Joanic i al pla de Nicolás Salmerón.

A banda, la plaça Lesseps acull un dels deu escenaris que s’han muntat arreu de la ciutat per celebrar activitats infantils i culturals des d’avui fins al dia de Nadal entre les sis i les nou de la nit. Hi haurà concerts de rumba, de samba, de jazz, espectacles de màgia i actes pers a infants, entre d’altres.

, , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *