Xerrada sobre el ‘bullying homòfob’ a l’Espai Jove La Fontana

L’assetjament escolar a joves homosexuals és el tema que vertebrarà la taula rodona que té lloc aquesta mateixa tarda a l’Espai Jove La Fontana. L’objectiu és debatre quin paper han de jugar els centres d’ensenyament en la prevenció de l’assetjament als escolars homosexuals. Les causes d’aquest tipus de bullying seran l’altre eix del debat, que tindrà lloc aquesta mateixa tarda a les 18:30 a l’Espai Jove La Fontana.

Parlem sobre el bullying homòfob comptarà amb quatre experts del món associatiu i escolar que tracten amb aquest tipus de problemes en el seu dia a dia. Al final del debat hi haurà un torn obert de preguntes perquè el públic pugui aportar la seva visió del problema i debatre els seus punts de vista amb els experts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *