L’Europa suma un punt d’or a Reus

L’Europa ha tret petroli d’on molt pocs ho han aconseguit aquesta temporada, al camp del Reus. L’equip entrenat per Pedro Dólera ha sumat un punt en el partit d’aquest diumenge davant un dels clars candidats al títol de lliga i a la promoció d’ascens a Segona B. Els graciencs, fins i tot, s’han avançat en el marcador al minut 21 de la primera part i els del Baix Camp han empatat de còrner al minut 41 després d’una jugada polèmica en què els escapulats han protestat pel que sembla una clara falta al porter que l’àrbitre ha obviat. La segona part ha començat amb domini local tot i que amb poc encert de cara a la porteria però ha estat l’Europa qui en la recta final del partit ha disposat de les millors oportunitats per endur-se els tres punts cap al Nou Sardenya. Amb aquest 1 a 1, el conjunt gracienc ha començat el seu particular ‘Tourmalet’ que el durà aquest dimecres a tres quarts de nou a Manlleu. Actualment, els escapulats són desens a la lliga amb 23 punts, a tan sols 5 de la promoció d’ascens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *